Referenties

We zijn blij dat we dagelijks mogen werken voor grote en kleine, bekende en minder bekende organisaties. Graag delen we onze klantverhalen met jullie.

Bekijk alle cases

Online Meet & Greet Best Practice

Speeddates tussen werkgevers en werkzoekenden. Van afgelaste face to face evenementen naar een geslaagde online versie. Eugène Hamar de la Brethonière van Werkplein Twente vertelt over de succesvolle editie. Het was een mooie samenwerking met WeSeeDo en The Visual Connection. Benieuwd naar tips en tricks over de organisatie en facilitatie van de kennismakingsgesprekken, lees dan hier verder. 

Online samenwerking GGD

GGD-organisaties schrijven iedere vier  jaar hun eigen Lokale Nota Gezondheidsbeleid. Om binnen enkele online sessies te inventariseren wat er al is aan beleid en inzet én om draagvlak en commitment te creëren, is The Visual Connection aangehaakt. Annelies van Loon, van GGD Amsterdam vertelt hoe een goede opzet, voorbereiding en onderlinge afstemming hebben bijgedragen aan het gewenste resultaat.

Last minute omschakelen van face to face naar Online

Voor een groot project van de Gemeente Amsterdam, de herinrichting van de Amstelveenseweg, hebben we in opdracht van Michiel Waitz een onderzoek en evaluatie bijeenkomst georganiseerd met alle stakeholders en betrokken partijen. Door aangescherpte coronamaatregelen is er last minute besloten om dit online te faciliteren, in plaats van face to face. Lees hier hoe de inzet van professionele studio materialen bij hebben gedragen aan het succes van de bijeenkomst.