€ 59,99

The World of Visual Facilitation

Visueel faciliteren is dé manier van communiceren in meetings en bij veranderingen. Jeroen Blijsie verzamelde vijftig van de beste visual facilitators wereldwijd in één boek.


Het resultaat: een overzicht van het vak van visueel faciliteren, van de basis van het zakelijk tekenen via werkvormen, op papier en digitaal, recente innovaties tot veel verhalen uit de praktijk. Een onmisbaar boek voor iedereen die zich bezighoudt met de kracht van visualisatie in meetings en bij veranderingen.


Voorwoord door David Sibbet (VS), grondlegger van het vakgebied.

Bestellen
Phyllis Verbunt
Eerst was ik een beetje geïntimideerd: groot en zwaar boek, en veel. Inmiddels weet ik beter. Ik pak het boek er regelmatig bij. Er is rondom het visueel faciliteren van bijeenkomsten gewoon heel veel in terug te vinden. Er hebben veel mensen aan meegewerkt, het is een gigantische bundeling aan expertise waar ik nu dankbaar gebruik van maak! 
Phyllis Verbunt

52

co-auteurs uit twaalf landen

600+

pagina's vol inspiratie

70+

praktijkgerichte hoofdstukken

1000+

kleurrijke afbeeldingen

Hét boek voor elke professional die teams en processen visueel begeleidt

Het ultieme praktijkboek voor de visual facilitator

Met tools, checklists, methoden, technieken en praktijkverhalen door ruim vijftig top-professionals uit twaalf landen wereldwijd.

Visueel werken verbetert en verdiept communicatie bij samenwerking

Het maakt gesprekken zichtbaar, ideeën tastbaar en beslissingen helder. Als je je afvraagt hoe je de kracht van visualisatie in je team of organisatie kunt benutten, dan is dit het boek voor jou.
Drawing together

Toepassingen verteld door topexperts

Lees bijvoorbeeld over de coach die cliënten helpt doelen te visualiseren en te bereiken. Over een facilitator met een passie voor het leiden van meetings. Een consultant die teams in staat stelt om prestaties neer te zetten en vast te houden. Een teamcaching die teams begeleidt naar betere samenwerking.
Holger Nils Pohl

Met rijke actiefoto's en tekeningen

In een boek over visualisatie ontbreekt het visuele aspect natuurlijk niet. Op elke pagina vind je een of meerdere beelden die het verhaal versterken.

Drawing by Marko Hamel

Met online bonusmateriaal

Op de website van het boek publiceren de co-auteurs regelmatig extra materiaal, downloads, video's en checklists.

Een boek van Nederlandse bodem

Jeroen Blijsie, bevlogen visueel facilitator, is de grondlegger van het het boek. Samen met co-editors Rachel Smith (VS) en Tim Hamons (Singapore) maakte hij dit boek. Vormgeving door Visuality (België).
The Visual Connection The World of Visual Facilitation

Door 52 experts uit twaalf landen

Elke auteur is topexpert op zijn eigen terrein  binnen het visueel faciliteren. Ze komen uit  de VS, Canada, Brazilië, Zweden, Nederland, België, Duitsland, Singapore, China, Zuid-Korea, Japan en Australië.

"Een onmisbaar boek voor iedereen die zich bezighoudt met de kracht van visualisatie in meetings en bij veranderingen"

E-book

€ 39,99
BESTELLEN
Via gratis Adobe-app voor de beste visuele weergave

Paperback 

€ 59,99
BEstellen
600+ pagina's visuele inspiratie en tips