Procesbegeleiding teambuilding

Werkconferenties

Samen naar een doorbraak in teamwerk, strategie of complexe vraagstukken

Neutrale facilitators

Onze experts zijn zeer ervaren in het begeleiden van groepen met complexe vraagstukken.

Op locatie & online

Ook mogelijk via een professionele live streaming studio.

Visuele facilitatie

Voor overzicht in de complexiteit, extra begrip en participatie.

Procesbegeleiding teambuilding

Tijd voor een doorbraak

Je moet de volgende stap nemen en kunt dat niet alleen. Daarvoor zoek je een neutrale en inspirerende procesbegeleider die je de weg wijst. Die aandacht heeft voor zowel de groepsdynamiek als het resultaat.

 • "Het is tijd om met ons team het waarom, wat en hoe van onze organisatie op een rij te zetten."
 • "Tussen de partijen botert het maar niet. En dat terwijl we een complex vraagstuk samen moeten oplossen."
 • "We willen een conferentie organiseren in het kader van een grote verandering."
 • "Onze directie heeft een heldere visie, maar hoe gaan we dit met z'n allen realiseren?"

Als wij zo'n vraag horen, zitten we op het puntje van onze stoel.

Drie personen met zicht op Amsterdam

In heldere stappen naar resultaat

 • In een persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar de klik: wat wil je bereiken en zijn wij de juiste partij voor jou? Dit gesprek geeft al snel zicht op de globale aanpak.
 • We verkennen vooraf de situatie met de belangrijkste stakeholders. Zo krijgen we het waarom, de wat, de wie en het hoe nog veel scherper.
 • Dan formeren we  het ontwerpteam: een klein clubje vertegenwoordigers dat kan rekenen op draagvlak van de hele groep. Daarmee detailleren we de aanpak van a tot z. We zitten dan eigenlijk al midden in de procesbegeleiding.
 • We communiceren tijdig met de hele groep.
 • De bijeenkomst(en) begeleiden we de groep naar het beoogde resultaat. We visualiseren zowel het proces van totstandkoming als het resultaat.
 • Na de bijeenkomst(en) ontvang je het beeldverslag: foto's van zowel de inhoudelijke resultaten, tekeningen als sfeerimpressies van de groep.
 • Ten slotte evalueren we samen het proces: hoe ging het en en hoe ga je verder?


Ms.Daniela Ruz

Training and CABs Account Manager ASC

The "offline activities" were a success

"Twice a year we organize a retreat in order to align our work for the coming year and for team bonding. Since we are an international team, spread out over the world, this is a challenge. The ''offline activities'' like cooking and drawing really helped to the success of the meetings. After months in front of screens it was a nice break! The preparation calls were key. It saved time during the retreat and made it more efficient."

Cases uit onze praktijk

Ernst Japikse bij conferentie Ennatuurlijk.png

Strategische conferentie top energiebedrijf

Tweedaagse strategieconferentie met directie en teamleiders (tweeëntwintig personen) van een bedrijf in de warmtevoorziening. Thema's: missie, visie, toekomstscenario's, marktpositionering en -strategie, HR en financiën. Resultaat: betere samenwerking en versnelling in realisatie van de strategie.

Online meetings met impact

Beleidsplan opstellen met stakeholders

Met een GGD-organisatie legden we met dertig stakeholders de inhoudelijke basis voor het vierjaren-gezondheidsplan. Dit proces bestond uit drie online bijeenkomsten van drie uur. Resultaat: het plan in recordtijd afgerond.

Procesbegeleiding teambuilding

Evaluatie project openbare ruimte

Na de realisatie van een renovatie van een complexe verkeersader in onze hoofdstad evalueerden we het hele proces met de stakeholders. Resultaat: duidelijke lessen na een open dialoog en een weer een 'schoon speelveld' tussen de diverse partijen.
Globe

Virtuele conferentie met wereldwijd team

Voor en wereldwijde organisatie begeleidden we een 'virtual retreat' met een team van elf personen. De teamleden werkten vanuit hun eigen thuisbasis in Ecuador, Brazilië, de VS, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Singapore en Australië. Het resultaat: duidelijkheid over de strategie, rust in het team na het vertrek van een belangrijke manager, helderheid over de rolverdeling en vooral ook veel plezier met elkaar. De fun-onderdelen waren een gezamenlijke kooksessie vanuit ieders keuken en een korte workshop zakelijk tekenen.

Impressies van onze conferenties

Ben je er klaar voor?

arrow_drop_up arrow_drop_down