Startober voor verandering

In oktober stoppen we massaal met slechte gewoonten, beter bekend als Stoptober.  Wij doen het echter anders. Verandering vindt namelijk plaats door het starten van nieuwe gewoonten. Daarom lanceren wij Startober.

Doe je met ons mee?

Dank Show Design! Uit het oog is niet uit het hart!

Een fysiek nieuwe omgeving draagt bij aan verandering. Hoewel soms dingen goed zijn zoals ze zijn, werkt het veranderen van je omgeving inspirerend. Wij hebben dit wel heel letterlijk genomen en besloten te verhuizen. Het afgelopen jaar hebben we met veel plezier bij Showdesign gezeten, samen hebben we grote live online streams gerealiseerd. Het was mooi om samen te werken en van elkaar te leren. Dus veel dank aan de mannen daar. Nu is het tijd voor iets nieuws. Van Nijkerk naar Amersfoort. Check hier waar je ons precies kunt vinden! Wil je ons kantoor met eigen ogen bewonderen, kom dan gezellig langs voor een kop koffie!

Naast het veranderen van onze fysieke omgeving, is er ook digitaal aan de weg getimmerd. Een nieuwe look en feel, maar vooral ook een nieuwe structuur. Hopelijk maakt deze nieuwe indeling het jullie makkelijk om informatie te vinden over wat we te bieden hebben en hoe we jullie het beste kunnen helpen. Mocht je feedback hebben, dan houden we ons natuurlijk van harte aanbevolen. Een website is namelijk nooit af, dus we blijven werken aan deze digitale verandering: qua inhoud en qua gebruiksvriendelijkheid. 

Hier nog even een korte sfeerimpressie van de verhuizing:

verandering van fysieke omgeving: ons nieuwe kantoor

Over de schrijver
Reactie plaatsen