Faciliterend leiderschap: sta stevig in je schoenen voor een groep! Face2face en online.
22 december 2021 

Faciliterend leiderschap: sta stevig in je schoenen voor een groep! Face2face en online.

Beter worden in het faciliteren van groepsprocessen begint bij een gezonde ambitie, een beetje talent en de rest leer je bij de Leergang Faciliterend Leiderschap. Wat is de beste voorbereiding, welke werkvormen kies je en hoe ziet het ontwerp van een sessie eruit zijn onderwerpen die aan bod komen. Ook ontdek je hoe je echt 'je ding' kunt doen’, wat de kracht van visualisatie is en hoe de juiste verslaglegging en follow up bijdragen aan het succes van de bijeenkomst. Er zijn grote verschillen tussen face to face en online. In deze leergang gaan we dieper in op de verschillen en op de vraag hoe je ze kunt overbruggen. Want impact maken wil je ook online, ook al zit iedereen achter een scherm.  


In de video hierboven neemt Jeroen je mee! 

Praktijkgerichte opzet

Naast veel ervaring uit de praktijk en persoonlijke reflectie krijg je vele werkvormen, formats en checklists aangereikt Je gaat aan de slag met jouw praktijkcase, geeft deze vorm van a tot z samen met mededeelnemers en de trainer. Zo kun je de lessen direct gaan toepassen. We zorgen voor een veilige omgeving om te experimenteren met werkvormen en je eigen gedrag voor de groep.

Trainer

Jeroen Blijsie, ruim twintig jaar ervaring in het faciliteren van meetings rondom strategie, cultuurverandering, samenwerking en complexe vraagstukken. 

Leermiddelen

Bij de leergang ontvang je vooraf onze boeken Hartelijk Gefaciliteerd!, The World of Visual Facilitation en je eigen leerjournaal. Tevens je professionele stiftenset van het merk Neuland. 
Wat anderen zeggen

Voel me enorm gesterkt door de energie, de werkvormen, de andere deelnemers. Dit wordt het jaar van het faciliteren wat mij betreft!  
Een toptraining waarbij heel wat tools voor je eigen gereedschapskistje worden aangereikt om workshops, trainingen en vergaderingen te faciliteren. Op een interactieve en plezierige manier is de training verzorgd. En dit alles met een mooie groep mensen. Voor dit alles mijn hartelijke dank!” 
Je merkt bijna niet dat je een oefening aan het doen bent. Dat is goed verweven in het programma, het voelt vertrouwd en je krijgt gelijk feedback en tips. Het fotoverslag wat volgt is ook altijd fijn. Aanrader! 

Alle praktische informatie op een rij

Wat:
5-daagse Leergang Faciliterend Leiderschap.
Nu inclusief verschillende online en hybride werkvormen.

Wanneer:
7-8 februari, 14-15 maart en 4 april 2022
10-11 oktober, 7-8 november en 28 november 2022
Bij verlenging lockdown verplaatsen we data in overleg en/of organiseren we een deel online. 

Voor wie:
Iedereen die stevig in zijn schoenen wil staan tijdens het spreken voor een groep. Die impact wil hebben op anderen en wil groeien in zijn/haar positie

Wil je zeker weten of de leergang echt iets voor jou is? 
Plan hier een vrijblijvend online kennismakingsgesprek met Jeroen  

 


 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen