Projectmatig werken in het fysieke domein 

Samen werken aan een nieuwe manier van werken

"Verrast en trots waren we toen we mooie platen bij elkaar aan de wand zagen hangen!" 

"Verrast en trots waren we toen we mooie platen die in het kader van ‘verbeteren projectmatig werken in het fysieke domein’ zijn gemaakt, bij elkaar aan de wand zagen hangen.  

Wat een prachtige opbrengst hebben we samen met ongeveer twintig gemeentelijke collega’s gehaald uit tien sessies, die werden begeleidt en gefaciliteerd door The Visual Connection.

De platen vormen een belangrijk deel van het eindproduct van ons project. The Visual Connection helpt ons om bij elke plaat een video te maken met een toelichting. Zo kunnen we nóg meer collega’s meenemen in de inspirerende manier waarop we in deze sessies met elkaar aan de slag zijn geweest." 

 

Elsbeth van der Hurk - trainer, tekenaar en facilitator

"Projectmatig werken, helemaal eigen gemaakt met een Leusden sausje"

Als externe procesbegeleider sta je eigenlijk altijd een beetje buiten de groep. Zeker als het om een losse sessie gaat. Het mooie van dit project is dat we echt samen bouwen aan een verandering. Een verandering die begint bij een kleine groep om daarna door te voeren in de rest van de organisatie.

We hebben het uitvoerig gehad over projectmatig werken op een manier die past bij de organisatie en haar mensen. "Projectmatig werken met een Leusden sausje." 

Het leuke van deze samenwerking is dat iedereen zo gemotiveerd is en hart heeft voor de zaak. Mede door die betrokkenheid komen we tot hele mooie resultaten."