iedere vrouw is een powervrouw, ze moet het alleen zelf nog zien

Vrouwen zichtbaar in hun kracht

Iedere vrouw is een powervrouw

Wat ik doe en waarom ik het doe

DOEL: 100 vrouwen ik hun kracht zetten. Diversiteit, wie of wat je ook bent - iedere vrouw is een powervrouw. Netwerk inzetten! Draag bij, ben/ken jij een vrouw die.....een droom heeft, ambitie heeft graag de wereld in wil slingeren en laten zien wat ze in zich heeft'?


Eigen dromen: en dit hoor ik niet alleen bij mij maar bij eigenlijk iedere vrouw die ik ken, die grote ambities heeft, die gelooft dat er meer in haar zit, die anderen wil helpen, de wereld mooier wil maken en wil groeien. 


herkenning, pijn en verlangen van anderen aanspreken. Waar het kan koppeling met Oekraine. Kan en wil ik dat? Gratis shoots als vrouwen opstaan voor vrouwen daar. Want zij zijn degene die op dit moment moeilijke keuzes moeten maken, zich sterk moeten houden voor hun kinderen, voor hun mannen en voor hun land.  (goed nadenken of ik deze koppeling wil maken en hoe - want authentiek en geen gebruik maken van. Maar ook niet tegen laten houden door lastige gedachten en beren op de weg. Sparren, hulp vragen. Het niet allemaal alleen doen - richten op ander niet op zelf. 

Al meer dan 15 vrouwen zichtbaar

Spread the word: hoe meer vrouwen in hun kracht hoe beter!

Mensen die hun hart volgen, authentiek, passie blalba dan word de wereld echt een stukje mooier! 

ELLEN GOMMERS

Coach en blablala

Wow, DIT IS PRECIES MIJN ENERGIE!

Ik ben zo blij met deze foto's want: op mn gemak, echt mezelf en wat ik wil uitstralen (check haar appjes en vraag toestemming en welke foto ze t meest blij is dan kan ik die doen!) 

Example of Balloon testimonials

Liza ...

check oude site 
Liza opzoeken hoe haar coaching heet 
Anouk Ooms
vraag quote 
Anouk Ooms - ... Volt 

Marguerite de Keijzer

vraag quote 
Marguerite de Keijzer - eigen bedrijf

ELLEN GOMMERS

Coach en blablala

Wow, DIT IS PRECIES MIJN ENERGIE!

Ik ben zo blij met deze foto's want: op mn gemak, echt mezelf en wat ik wil uitstralen (check haar appjes en vraag toestemming en welke foto ze t meest blij is dan kan ik die doen!) 

Ben jij de volgende?

Geef je nu op voor een gratis shoot en shine! 

The button below is something you need to click!

This could be a product title

Here is a lot of room to place a testimonial, a product description and plenty of other things! Did you know that this element is actually very versatile? Want to display your e-book and make a download button? Go for it! Want to promote your awesome new product and link to your salespage? Go for it! In this case, your creativity is the limit.

Quickly, your time is running out!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Dit is wat ik het liefste doe!

Wil jij de wereld veroveren? Vertel je verhaal en ben zichtbaar zoals je werkelijk bent, een echte powervrouw! Geen filters, trucs en uiterlijke schijn. Maar ontspannen, authentiek en krachtig op de foto. Perfect voor jouw nieuwe website of social media profiel. 

Interesse? Laat en berichtje achter en blablalba