E-book The world of Visual Facilitation

E-book downloaden en installeren stap voor stap

Ben je nieuw met e-boeken? Check onderstaand overzicht:

Drie snelle stappen om je e-boek te krijgen

  • Maak hier je gratis Adobe-account aan.
  • Installeer Adobe Digital Editions voor je apparaat. Je moet de Adobe Digital Editions reader-app gebruiken om uw e-boek te bekijken. Je hoef dit maar één keer te doen.
  • Download je het bestand van het e-book dat je hebt ontvangen. Open uw ACSM-bestand met Adobe Digital Editions en geniet van je e-book!


Je e-book downloaden op je iPad is eenvoudig.

Bekijk de video (Engels)

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

                   

E-book The World of Visual Facilitation

Kan ik de lettergrootte wijzigen?

Je ebook is in het EPUB3-formaat met vaste lay-out, net als fotoboeken, tijdschriften en strips. Op deze manier komt uw leeservaring zo dicht mogelijk bij het lezen van de gedrukte versie. Door deze vaste lay-out kun je de lettergrootte niet wijzigen. U kunt echter wel in- en uitzoomen met uw reader-app.

Kan ik mijn e-boek op meerdere apparaten lezen?

Ja, dat kan. Het is toegestaan ​​om uw ebook te lezen op uw tafel (iPad), computer en andere apparaten.

Ik krijg deze foutmelding: E_ACT_NOT_READY

Dit foutbericht wordt ontvangen wanneer er een probleem is met de autorisatie van uw Adobe Digital Editions-software.

Om het probleem op te lossen, moet je eerst de autorisatie van Adobe Digital Editions intrekken en vervolgens opnieuw autoriseren.

Zorg ervoor dat uw Adobe Digital Editions-app is geautoriseerd met de juiste inloggegevens.

Volg de stappen op deze helppagina om de autorisatie van Adobe Digital Editions in te trekken.

Volg de stappen op deze helppagina om Adobe Digital Editions opnieuw te autoriseren.

Ik kan de Adobe Digital Editions-lezersoftware niet op mijn computer installeren. Wat moet ik doen?

Als je je werkcomputer gebruikt, kun je deze software mogelijk niet installeren. Stuur de e-mail met je persoonlijke link naar een persoonlijke computer of tablet, waarop je het bestand normaal gesproken kunt downloaden.

Verloopt mijn e-bookbestand?

Nee, er is geen einddatum voor het downloaden van het bestand.

Wat is een ASCM-bestand?

Een bestand met de ACSM-bestandsextensie is een Adobe Content Server Message-bestand. Het wordt gebruikt door Adobe Digital Editions (ADE) om Adobe DRM-beveiligde inhoud te activeren en te downloaden.

Ik heb het ASCM-bestand gedownload. Wat is de volgende stap?

Open het bestand in Adobe Digital Editions en het downloadproces van het eigenlijke boek begint. Het ASCM-bestand is ongeveer 1 Kb, het ePub-bestand is ongeveer 40 Mb.

Ik kan het ASCM-bestand niet openen.

Aangezien het een beetje anders is dan andere bestandsindelingen, moet je ervoor zorgen dat je kennis neemt van eventuele fouten die je ziet als je je ACSM-bestand niet kunt openen.

Als er een authenticatiefout optreedt bij het openen van het eBook, is de kans groot dat je niet bent ingelogd met dezelfde ID waarmee je het boek hebt gekocht of dat je Adobe Digital Editions (ADE) niet hebt geïnstalleerd.

Als je echter alles correct hebt gedaan en je bestand nog steeds niet wordt geopend met de bovenstaande suggesties, controleert u de bestandsextensie nogmaals om er zeker van te zijn dat er daadwerkelijk "ACSM" staat.

Sommige bestandsindelingen gebruiken een bestandsextensie die vergelijkbaar is met ACSM, maar die in werkelijkheid anders is en daarom verschillende programma's vereist.

ACS-bestanden zijn bijvoorbeeld Agent Character-bestanden die worden gebruikt met Microsoft Agent. Hoewel de bestandsextensie bijna precies hetzelfde is gespeld als ACSM, heeft het niets te maken met Adobe Digital Editions of eBooks in het algemeen.

Een andere vergelijkbare bestandsextensie is ASCS, die is gereserveerd voor ActionScript Communication Server-bestanden. Hoewel ze worden gebruikt door een Adobe-programma, Adobe Device Central, hebben ze ook niets te maken met eBooks of ADE.